Szeretettel üdvözöljük a rendezvény vendégeként!

A látogató a Rendezvényre szóló belépőjegy megvásárlásával és a Rendezvényre történő belépéssel jelen Házirendet elfogadja. A látogatót a belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosítja a Rendezvényre történő belépésre, ha elfogadja a Szervező jelen házirendjét és tudomásul veszi, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik. A Rendezvényre belépni a megváltott belépőjegy szabta időpontban (a nyitvatartási idő alatt) és feltételek mellett lehet.

A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogathatja. A rendezőség mindent megtesz a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal. A rendezőség a 2005. évi CXXXIII. tv. alapján – egyebek mellett – jogosult a látogatók igazoltatására, csomagjaik átvizsgálására, meghatározott tárgyak bevitelének megakadályozására, s a rendezvény megtartását zavaró személyt távozásra felszólítani.

Tilos behozni a rendezvény területére bármilyen italt, üveget, műanyag palackot, a rendezőség által veszélyesnek ítélt tárgyat. Szigorúan tilos minden kamera, magnó vagy más hang- és képrögzítő berendezés behozatala. Az előadásról kép és hangfelvétel készülhet, amelyen, mint látogató Ön is feltűnhet, de semmilyen követeléssel nem léphet fel a rendezőkkel, a felvétel készítővel, vagy annak jogos felhasználóival szemben.

A jegyek eredetiségét a rendezők a bejáratnál ellenőrzik. A belépőjegyekkel a belépést a műsor kezdete előtt 1 órával tudjuk biztosítani.

6. életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják.

14. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak nagykorú kísérővel tartózkodhatnak ott. Ezekért a gyermekekért a rendezvény területén nagykorú kísérőik felelősek. A gyermekek tetteiért is ők vállalják a felelősséget.

A Rendezvény ideje alatt és területén elhagyott értékekért felelősséget nem vállalunk, de a becsületes megtalálók által leadott talált tárgyakat a biztonsági szolgálatnál a tulajdonosa beazonosítás után visszakapja.

Ne maradj le egyetlen részletről, aktuális programjainkról, eseményeinkről és promócióinkról!

Egriprogramok

 

Elérhetőségek

Márai Központ - Aktív turisztikai látogatóközpont és szabadtéri színpad
Cím: 3300, Eger, Szépasszonyvölgy u. 35.

Üzemeltető: Média Eger Nonprofit Kft.
Cím: Eger, Törvényház u. 15, 3300

Telefon: +36 30 695 4045
Email: egermarai@gmail.com

 

Maradj naprakész
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!