Csoportoknak

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Márai nem csak a szórakoztatás területén kíván maximális kiszolgálást nyújtani, de számos lehetőséget kínál kis- és középvállalatok, multinacionális cégek számára egyaránt, amennyiben professzionális esemény lebonyolítása a céljuk. Az igények és elképzelések egyeztetése után megtaláljuk a legjobb megoldást Önnek. A tapasztalt és elhivatott csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a megrendelő a legfontosabbra tudjon koncentrálni: üzleti ügyeire és vendégeire, partnereire, kollégáira.

Rendezvények

A kertmozi praktikus és újszerű választás. Azon túl, hogy konvencióktól eltérő helyszín, érdekes színt visz bármilyen rendezvény életébe. Mint szó is pozitív töltetet hordoz. Mindenki valami jó és kellemes élményre asszociál a hallatán.

Célunk az, hogy partnereink elégedettek legyenek, legyen szó egy szimpla, néhány főt érintő prezentációról vagy többnapos, százakat megmozgató expo-ról. Rendezvényhelyszín mindenképpen ideális nagyobb lélegzetvételű események szempontjából is, hiszen egy helyszínen tudjuk lebonyolítani a plenáris és a szekciós üléseket, egyúttal a Csillag Tér és a Bikavér Konferencia tökéletes helyszíne az állófogadásoknak.

Ne maradj le egyetlen részletről, aktuális programjainkról, eseményeinkről és promócióinkról!

Egri programok

 

Elérhetőségek

Márai Központ - Aktív turisztikai látogatóközpont és szabadtéri színpad
Cím: 3300, Eger, Szépasszonyvölgy u. 35.

Üzemeltető: Média Eger Nonprofit Kft.
Cím: Eger, Törvényház u. 15, 3300

Telefon: +36 30 695 4045
Email: egermarai@gmail.com

 

Maradj naprakész
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből eseményeinkről!